Presentació

Narrador
 
Fa més de 10 anys que em vaig iniciar al món dels contes. Des de llavors ha plogut molt, tot i així, continuo explicant, gaudint i descobrint les meravelles que comporta narrar. 
M'he especialitzat en contes per a infants: explico contes d'arreu, populars i il·lustrats. Tot i que, també narro per públic adult, amb l'espectacle Històries Quotidianes i incorrectes.
He narrat a biblioteques, escoles, teatres i carrers de molts pobles de Girona i Catalunya.


Actor

He estudiat interpretació al Galliner, al Col·legi del teatre i als estudis de la Txiki Berraondo. I he ampliat la meva formació amb estudis d'altres disciplines i cursos de reciclatge  teatral.
He format part de les companyies  teatrals:   Inquiet teatre, Cia Frogg, Cia La flor roja, Teatre Blau... De l’any 2002 a 2003, vaig treballar a Tv3, a la sèrie “El cor de la Ciutat”, fent el personatge d'Emili. També vaig participar a Plats bruts i en alguns curtmetratges, com el de la directora Dögg Mósesdóttir "Tiempo de mente". Al Teatre Nacional de Catalunya, vaig participar a “Aigües encantades”. I vaig fer alguns cameos en pel·lícules, com la de “El perfum”, amb la Fura dels Baus. 

Educador

He estudiat Educació Infantil i he realitzat el Postgrau en pedagogia teatral a l'institut del teatre, Vic. Actualment estic estudiant un Postgrau en Intel·ligència Emocional.
Realitzo tallers de teatre i contes a ajuntaments i escoles, Assessorament de teatre a escoles. I de l’any 2007 al 2016, he estat professor a l'escola de lleure Galligants.


Direcció

De l’any 2007 al 2015, he dirigit el grup de Teatre Social, de Maçanet de la Selva. I durant aquests anys hem realitzant projectes de creació pròpia, però també ens hem aventurat a posar en escena textos de Shakespeare, Molière...
Després de 40 anys, al 2013, vam tornar a reempendre Els pastorets, a Maçanet.